Armbanden

Een unieke armband laten maken

Bij Uw Goudsmid krijgt u de kans een unieke armband te laten maken door Barbara van Schajik. Samen zorgen we voor een verbluffend eindresultaat.

Wanneer u al precies weet hoe de armband eruit moet komen te zien, gaan we gelijk voor u aan de slag. Twijfelt u nog over de vormgeving van de armband?

We denken graag met u mee over een ontwerp. Maak voor meer informatie over het laten maken van een armband een afspraak in het atelier in Amsterdam.

Een unieke armband laten maken in Amsterdam

Indien u nog niet weet hoe de armband eruit moet komen te zien, beginnen we met het maken van een ontwerp. Als u tevreden bent met het ontwerp, begint Uw Goudsmid met het maken van de armband. Zodra de armband in grote lijnen af is, voegt Barbara de laatste details, zoals de gekozen edelstenen, toe aan het sieraad. Om ervoor te zorgen dat het juweel gaat glanzen, vijlt, schuurt en polijst Barbara het sieraad voordat u het ontvangt.

Oude juwelen hergebruiken

Heeft u sieraden liggen die u niet meer draagt, maar die voor u wel emotionele waarde hebben? U kunt ze bij Uw Goudsmit laten omsmelten tot een sieraad dat u met plezier draagt. Zo blijft de emotionele waarde behouden én heeft u een juweel waar u graag mee gezien wordt.

Armbanden van goud, zilver en edelstenen

Je kunt kiezen uit veel verschillende materialen om de armband van te maken:

  • Gouden armband
  • Witgouden armband
  • Roségouden armband
  • Zilveren armband
  • Armbanden met edelsteen
  • Tijdloze armbanden