Armbanden

Een unieke armband laten maken

Bij Uw Goudsmid krijgt u de kans een unieke armband te laten maken door Barbara van Schajik. Samen zorgen we voor een verbluffend eindresultaat.

Wanneer u al precies weet hoe de armband eruit moet komen te zien, gaan we gelijk voor u aan de slag. Twijfelt u nog over de vormgeving van de armband?

We denken graag met u mee over een ontwerp. Maak voor meer informatie over het laten maken van een armband een afspraak in het atelier in Amsterdam.

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat.

Een unieke armband laten maken in Amsterdam

Indien u nog niet weet hoe de armband eruit moet komen te zien, beginnen we met het maken van een ontwerp. Als u tevreden bent met het ontwerp, begint Uw Goudsmid met het maken van de armband. Zodra de armband in grote lijnen af is, voegt Barbara de laatste details, zoals de gekozen edelstenen, toe aan het sieraad. Om ervoor te zorgen dat het juweel gaat glanzen, vijlt, schuurt en polijst Barbara het sieraad voordat u het ontvangt.

Een gouden armband laten maken

Veel mensen denken bij goud vooral aan de kleur geelgoud. Dit komt vooral doordat de geelgouden kleur al eeuwen oud en dus tijdloos is. Naast geelgoud werkt Barbara graag met witgoud en roségoud. Deze kleuren blijven net als geelgoud lang mooi. Maak uw armband af door een mooie edelsteen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld eens aan een prachtige briljant geslepen diamant of een mooie smaragd.

Een armband laten maken van oude juwelen

Heeft u sieraden liggen die u niet meer draagt, maar die voor u wel emotionele waarde hebben? U kunt ze bij Uw Goudsmit laten omsmelten tot een sieraad dat u met plezier draagt. Zo blijft de emotionele waarde behouden én heeft u een juweel waar u graag mee gezien wordt.

Armbanden in diverse stijlen

Bij Uw Goudsmid bepaalt u zelf hoe uw sieraad eruit komt te zien. Samen met u zorgen we voor een prachtig eindresultaat. Bekijk hier een aantal mogelijkheden van het laten maken van een eigen armband bij Uw Goudsmid:

  • Gouden armband
  • Witgouden armband
  • Roségouden armband
  • Zilveren armband
  • Armbanden met edelsteen
  • Tijdloze armbanden

Ander juweel laten maken door Uw Goudsmid

Wilt u bij uw collier een passend ander sieraad laten maken? Bij Uw Goudsmid kunt u ook terecht voor andere sieraden op maat. Bekijk bijvoorbeeld eens de colliers trouwringen hangers specials en zakelijke ontwerpen. Neem contact op met Uw Goudsmid in Amsterdam.

Contact opnemen

    Meer weten? Kijk of neem contact op via social media: