Hangers

Een unieke hanger laten maken

Wilt u iemand anders of uzelf een mooi en blijvend cadeau geven? Laat dan Uw Goudsmid een mooie hanger voor u ontwerpen. Heeft u al een ontwerp in gedachten? Lever dan uw ontwerp aan zodat Uw Goudsmid aan de slag kan met het maken van uw sieraad. Maak voor meer informatie over het laten ontwerpen en maken van een hanger een afspraak in het atelier in Amsterdam.

Hangers

Voorbeelden van eerder werk.

Uw unieke hanger laten maken

Het laten maken van een unieke hanger is een bijzonder proces. We vertellen u hier graag meer over. Weet u al hoe uw hanger eruit moet komen te zien? Dan gaan we direct aan de slag met het maken van het juweel. Wanneer u nog geen duidelijk beeld heeft over hoe de hanger er precies uit moet zien, gaan we aan de slag met het vertalen van uw wensen en ideeën in een mooi ontwerp. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan beginnen we met het smeden van de hanger. Wanneer de hanger helemaal naar wens is voor ons beide, kunt u de hanger bij ons komen ophalen.

Een hanger gemaakt van goud

Bij Uw Goudsmid kunt u uw hanger laten maken van diverse goudkleuren. Bij goud denken mensen al snel aan het mooie, klassieke geelgoud. Draagt u liever wit- of roségoud? Geen probleem, bij Uw Goudsmid werken we met alle drie de goudkleuren.

Een hanger laten maken van uw oude sieraden

Het hergebruiken van oud goud zien we vaak wanneer mensen sieraden hebben met een emotionele waarde, maar die ze in de huidige vorm niet dragen. Wilt u oude sieraden gebruiken voor het maken van de nieuwe hanger? Breng deze sieraden dan langs in ons atelier zodat we van uw oude sieraden weer een mooi ander sieraad kunnen maken.

Verschillende soorten hangers

Elke hanger die bij Uw Goudsmid het atelier verlaat is uniek. U bepaalt namelijk zelf hoe het sieraad er uiteindelijk uit komt te zien. Bij Uw Goudsmid kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Gouden hanger
  • Witgouden hanger
  • Roségouden hanger
  • Hanger met edelsteen

Neem contact met ons op voor de overige mogelijkheden.