Ringen

Uw eigen ring ontwerpen

Wij maken uw ontwerp tot werkelijkheid. Persoonlijke ontwerpen van ieder soort ring. Maak een afspraak met Uw Goudsmid in Amsterdam om uw wensen te bespreken.

Heeft u al een ontwerp in gedachten of zijn er elementen die u terug wilt zien? Wij maken uw droom tot werkelijkheid.

Ring laten maken

Voorbeelden van ringen die wij hebben gemaakt:


Ringen laten maken

Zodra het ontwerp klaar is, start de goudsmid met het smeden van de ring. In haar atelier in Amsterdam vormt, soldeert, detailleert en polijst de edelsmid uw ring. Na het smeden ziet uw trouwring er prachtig uit, zodat de ring zal stralen op uw bruiloft en in de vele jaren daarna. De ringen zijn gemaakt om levenslang te dragen.

Gouden ringen

Goud wordt meestal gebruikt voor trouw- en verlovingsringen, maar we maken ook ringen van zilver en andere edelmetalen, als dit uw voorkeur heeft. Er zijn verschillende soorten goud waar we mee werken:

  • Geelgoud
  • Witgoud
  • Roségoud
  • Roodgoud
  • Meerdere kleuren gecombineerd

Ring laten smeden

Zodra het ontwerp klaar is, start het smeden van de ring. In haar atelier in Amsterdam vormt, soldeert, detailleert en polijst de edelsmid uw ringen. Na het smeden ziet uw ring er stralend uit, klaar om een eeuwigheid mee te gaan.

Diamanten en andere edelstenen

Kiest u voor een ring met een edelsteen of verschillende kleine steentjes, dan zijn er vele mogelijkheden. Een diamant is tijdloos en de perfecte keuze voor een trouwring. Deze edelsteen komt het meest voor bij trouwringen. Wilt u een andere bijzondere edelsteen met een prachtige uitstraling, kies dan bijvoorbeeld voor een saffier, amethist of robijn.

Andere sieraden

Naast op maat gemaakte trouwringen kunt u ook andere sieraden laten ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een set prachtige oorbellen of manchetknopen. Een collier met een unieke hanger of een stijlvolle armband. Welke wensen u ook heeft, de edelsmid maakt altijd een ontwerp dat bij u past.

Ring laten maken in Amsterdam

Ontwerp samen met edelsmid Barbara van Schajik een unieke persoonlijke ring. Bijvoorbeeld een trouwring of verlovingsring. Kies voor een bescheiden stijl of juist opvallend, rijkelijk versierd met edelstenen.

Ringen maken van bestaande sieraden

Heeft u een erfstuk of sieraad waar u veel waarde aan hecht dat u opnieuw wilt laten smeden tot een ring? Uw Goudsmid helpt u graag een ontwerp te maken waarin de karakteristieke elementen van het sieraad behouden blijven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende ringen om te smeden tot één ring.

Afspraak maken

    Of neem contact op via social media: