Trouwringen

Uw eigen trouwring laten maken

Heb je een idee of ontwerp in gedachten? Ik ontwerp graag samen een set trouwringen waar je een leven lang geluk van zult hebben.

Uw trouwring laten smeden

Bekijk hieronder een aantal trouwringen die ik eerder heb gemaakt.

Hoe het werkt

Zodra wij samen het ontwerp hebben bepaald, start ik met het smeden van de trouwringen. In mijn atelier in in Amsterdam vormt, soldeert, detailleert en polijst ik de ringen.

De trouwring zal er prachtig en stralend uitzien, klaar voor de bruiloft en vele jaren daarna. De ringen zijn gemaakt om levenslang te dragen.

Kies voor goud, zilver of combinaties

Het materiaal dat het meest gebruikt wordt voor trouwringen is goud. Maar ook zilveren trouwringen of een ander edelmetalen zijn veel gezien. Wat betreft goud heeft u verschillende keuzes:

  • Geelgoud
  • Witgoud
  • Roségoud
  • Roodgoud
  • Meerdere kleuren gecombineerd

Trouwringen laten smeden

Zodra het ontwerp klaar is, start de goudsmid met het smeden van de trouwringen. In haar atelier in Amsterdam vormt, soldeert, detailleert en polijst de edelsmid uw ringen. Na het smeden ziet uw trouwring er prachtig uit, zodat de ring zal stralen op uw bruiloft en in de vele jaren daarna. De ringen zijn gemaakt om levenslang te dragen.

Diamanten en andere edelstenen

Kiest u voor een ring met een edelsteen of verschillende kleine steentjes, dan zijn er vele mogelijkheden. Een diamant is tijdloos en de perfecte keuze voor een trouwring. Deze edelsteen komt het meest voor bij trouwringen. Wilt u een andere bijzondere edelsteen met een prachtige uitstraling, kies dan bijvoorbeeld voor een saffier, amethist of robijn.

Andere trouwsieraden

Naast op maat gemaakte trouwringen kunt u ook andere trouwsieraden laten ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een set prachtige oorbellen of manchetknopen die u draagt tijdens uw bruiloft. Een collier met een unieke hanger of een stijlvolle armband kan ook prima als trouwsieraad dienen.

Verlovingsringen in Amsterdam

Het is ook mogelijk om verlovingsringen te laten maken. Ontwerp samen met edelsmid Barbara van Schajik een unieke verlovingsring om uw partner ten huwelijk te vragen. Kies voor een bescheiden gouden ring of juist een opvallende verlovingsring rijkelijk versierd met edelstenen.

Trouwring maken van bestaande sieraden

Heeft u een erfstuk of sieraad waar u veel waarde aan hecht dat u opnieuw wilt laten smeden tot een trouwring? Uw Goudsmid helpt u graag een ontwerp te maken waarin de karakteristieke elementen van het sieraad behouden blijven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende ringen om te smeden tot één ring.