Sieraden op maat

Professionele edelsmid

Voor het ontwerpen en edelsmeden van een bijzonder sieraad belt u Uw Goudsmid via 06 414 654 35.

Ik, Barbara van Schajik, maak graag een afspraak met u in mijn atelier in Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder kunt u de sieraden bekijken die ik gesmeed heb om inspiratie op te doen voor uw ontwerp.

Bekijk hieronder eerder werk dat ik heb gemaakt. 

Colliers

Ringen

Armbanden

Hangers

Specials

Zakelijke giften

Collier ontwerpen

Wilt u een bijzonder collier? Neem dan contact op met Uw Goudsmid. Samen ontwerpen we een collier op basis van uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een gouden of zilveren collier met schakels of een hanger. Bekijk de colliers die ik gesmeed heb om inspiratie op te doen.

Ring laten maken

Een mooie ring is ideaal als cadeau voor een ander of voor uzelf. Wilt u een eenvoudige zilveren of gouden ring met mooie details of een opvallende ring? Met een diamant, amethist of topaas maken we een bijzondere ring voor uzelf of een geliefde.

Armband laten maken

Laat een unieke armband smeden. Samen met Uw Goudsmid creëert u een bijzonder ontwerp, waarna ik de armband maak middels edelsmeden. De materialen, zoals goud en zilver, versmelten met elkaar of met de diamanten en saffieren die we verwerken in het ontwerp.

Trouwringen en trouwsieraden

Uw trouwringen draagt u de rest van uw leven, dus is het belangrijk dat de ring precies past en helemaal bij uw smaak past. Daarom ontwerpt Uw Goudsmid op basis van uw wensen en stijl een paar prachtige trouwringen of andere trouwsieraden. U bepaalt zelf met welke materialen we werken: goud of zilver bijvoorbeeld met een mooie, opvallende edelsteen.

Eigen hanger ontwerpen

De kunst van het edelsmeden is uitermate geschikt voor het creëren van prachtige hangers voor kettingen, armbanden en oorbellen. Samen ontwerpen we een zilveren of gouden hanger in de vorm en kleur die u wenst met bijvoorbeeld robijnen of zirkonia’s.

Specials: Sieraden ontwerpen en laten maken

U kunt bij Uw Goudsmid terecht voor het laten edelsmeden van unieke sieraden. Of u nou een paar manchetknopen wilt laten ontwerpen of op zoek bent naar een prachtige tiara, Barbara van Schajik maakt altijd een ontwerp dat bij u en uw wensen past. Bekijk de specials die ik ontworpen heb.

Zakelijke ontwerpen

Uw Goudsmid ontwerpt sieraden voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Kies één uniek product of meerdere gesmede sieraden in dezelfde stijl. Bekijk de mooie zakelijke ontwerpen voor McDonald’s, Praxis, Domino’s en Greetz. Ook voor uw bedrijf kan Uw Goudsmid een bijzonder sieraad smeden.

Laat uw eigen sieraad edelsmeden

Een sieraad kan symbool staan voor memorabele momenten, zoals de geboorte van uw kindje of het overlijden van een dierbare. Misschien wilt u een huwelijksaanzoek doen met een speciale trouwring of u laat een halsketting ontwerpen die u herinnert aan een bepaalde gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een sieraad voor uzelf of om cadeau te geven aan een ander, samen met Uw Goudsmid ontwerpt u een uitzonderlijk sieraad.

Afspraak maken

    Meer weten? Kijk of neem contact op via social media: